Hayat Q7 ile güzel

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, HJK Helsinki karşısında galibiyeti Quaresma'nın golünün getirdiğini ...

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, HJK Helsinki karşısında galibiyeti Quaresma'nın golünün getirdiğini söyledi. Alman çalıştırıcı, basın toplantısında, "Oyuna iyi başlayarak ilk golü bizim atmamız gerektiğinin bilincindeydik. Quaresma'nın golüyle galibiyet yolu açıldı. Rakibe fazla şans tanıdık ama genel anlamda oyuna hakimdik'' yorumunda bulundu. Schuster, bir soru üzerine kadroda üç iyi kalecileri olduğunu, bunun çok büyük bir avantaj getirdiğini belirterek, "Kalede çok alternatifli olmamız ve bunu değerlendirmemiz önemli'' yorumunu yaptı. HJK Helsinki'nin hocası Antti Muurinen ise, Beşiktaş'ın yıldızlarına övgü yağdırdığı açıklamasında, "Başlangıçtan emindim ancak büyük takımlara karşı bu tür hatalar yapınca sonuç böyle oldu. Quaresma'nın golü bizi bitirdi. Bize de Guti ve Quaresma gibi oyuncular gerekiyordu" dedi.

FARKLI SKORLAR SÜRDÜ
Öte yandan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde yine farklı bir galibiyete imza attı. Avrupa Ligi'nde 2. ön elemede Vikingur'u 3-0 ve 4-0'lık skorlarla mağlup eden siyahbeyazlı takım, 3. ön elemede Viktoria Plzen'i 3-0 ve play-off turunda HJK Helsinki'yi 4-0 yenip Avrupa Ligi'ndeki farklı galibiyet serisini sürdürdü.

Cenk'in çıkışı devam ediyor
Beşiktaş'ta Hakan Arıkan'ın sakatlanması üzerine kaleye geçen genç kaleci Cenk, gitgide performansını artırıyor. 22 yaşındaki file bekçisi dünkü maçta 10'a yakın kritik kurtarışa imza atarak takımın farklı skorlu galibiyetinde rol oynadı.