Hanili imamlardan örnek davranış:

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde görev yapan imamlar, örnek bir davranışa imza attı. Din görevlileri, kendi imkânlarıyla Ramazan paketi hazırlayarak 55 ih

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde görev yapan imamlar, örnek bir davranışa imza attı. Din görevlileri, kendi imkânlarıyla Ramazan paketi hazırlayarak 55 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırdı.

Vatandaşları sürekli hayır yapmaya teşvik ettiklerini belirten Hani Müftü Vekili Bahtiyar Kargıoğlu, "Vaazlarımızda ve hutbelerimizde fakirlerin, yetimlerin, kimsesizlerin elinden tutmaları konusunda cemaatimizi aydınlatmaya çalışıyoruz. Ancak iyi biliyoruz ki, insanları iyiliğe yöneltmenin en iyi yolu, hayır yapmaya çağıranların da hayır yaparak insanlara örnek olmasıdır." dedi.

Kurumsal olarak hayır yapmanın insanları iyiliğe teşvik etme adına güzel bir örnek olacağını düşündüklerini anlatan Kargıoğlu, bu amaçla Hani'de görev yapan din görevlilerinin birer Ramazan paketi hazırladığını kaydetti.

Müftü Vekili, 55 ihtiyaç sahibinin sıkıntısına ortak olmaya çalıştıklarını vurguladı.