Düzce Üniversitesi'nde 'Teknopark' Toplantısı

Düzce Üniversitesi bünyesinde kurulan Teknopark ile ilgili toplantı düzenlendi.

Düzce Üniversitesi'nde 'Teknopark' Toplantısı
Düzce Valisi Vasip Şahin başkanlığında Düzce Üniversitesi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Metin Büyük, üniversite senato üyeleri ve Teknopark kurucu heyet üyeleri katıldı.
Toplantı öncesinde bir açıklama yapan Rektör Şerifoğlu, yatırım yapılacak olan arazileri görmek ve üzerinde tartışmak için bir araya geldiklerini belirterek "Toplantımızın Teknopark alanı için belirlenen uygun araziler üzerinde görüş alışverişinde bulunacağız. Şu an 4 arazi üzerinde görüşeceğiz. Her hangi bir arazi üzerinde mutabakata varırsak ilgili çalışmaları hemen başlatacağız" dedi.
Rektör Şerifoğlu'nun konuşmasının ardından yapılan sunum ile katılımcılara teknopark alanın yapılabileceği 500 bin metrekare orman alanı olan ve üniversiteye 15 kilometre uzaklıkta olan Hacıatıf Köyü, 262 bin metrekarelik orman alanı ve üniversiteye 16 kilometre uzaklıkta olan Muncurlu, Musababa köyleri alanı, 261 bin metrekarelik Karayollarına Genel Müdürlüğüne ait üniversiteye 12 kilometre uzaklıktaki Küçükmehmetler, Turaplar köyleri alanı ve 250 bin metrekarelik Gümüşova Belediyesi'ne ait üniversiteye 26 kilometre uzaklıktaki Gümüşova İlçesinde ki araziler ile ilgili bilgiler verildi.