Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kayseri'ye gidecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hacettepe Üniversitesi Rektö

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kayseri'ye gidecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Uğur Erdener'i Başbakanlık Merkez Bina'da kabul edecek. (15.30)

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 79. İzmir Enternasyonal Fuarının Açılışına katılmak üzere İzmir'e gelecek. (15.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Etimesgut'ta iftar programına katılacak.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu referandum çalışmalarına Malatya'da devam edecek.

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk referandum çalışmalarına Gaziantep'de sürdürücek.

Kimse Yok Mu Derneği Kargo Uçağı Pakistan'a 43 tonluk yardım götürecek. Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Mehmet Özkara Atatürk Hava Limanı'nda basın açıklaması yapacak. (08.30)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'un Aşkale ve Çat ilçelerinde düzenlenecek 'Referanduma evet' mitinglerine katılacak. (11.00 - 16.15)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'da şehirler arası yolcu otobüs terminalinin temel atma töreni ve toplu açılışlara katılacak. Bakan Yıldırım daha sonra, Akyazı, Yoğurtlu, Çağlayan, Uluköy, Karakaya, Bayırbağ ve Altınbaşak beldesi ve Üzümlü ilçesinde açılışlara katılacak.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, 79. İzmir Enternasyonal Fuarı basın toplantısı ve açılışı için İzmir'e gelecek. (11.15)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Malatya'nın Pötürge ilçesinde Hacı Sülük İş Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek, kent merkezinde de bir dizi ziyarette bulunacak.

Devlet Bakanı Egemen Bağış, bir dizi ziyaretler için İzmir'e gelecek. (10.30)

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan DTM Uğur Ercan Toplantı Salonu'nda 'Ülke Masaları Stratejisi' ile ilgili toplantıda konuşacak, Altındağ ilçesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya gelecek ve İNTES'in Sheraton Otel'de düzenleyeceği iftar programına katılarak bir konuşma yapacak. (10.30 - 13.30 - 19:15)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kırşehir Akpınar'da halka seslenecek, Valilik, Belediye ve Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Kırşehir enerji sektörü toplantısına ve Memur-Sen tarafından organize edilen iftar yemeğine katılacak. (12.00 - 13.45 - 16.00- 19.30)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Erzincan'da çeşitli açılışlara katılacak.

Anafor davası 8. Ağır Ceza mahkemesinde görülmeye devam edecek.

Eski Demokrat Parti Başkanı Yaşar Aydın referandum ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek (11.00)

Ankara Tabipler Odası aile hekimliği pilot uygulamasının bir ayını doldurması nedeniyle bir basın toplantısı yapacak (12.30)

Tüm Sağlık-Sen 'temsili toplu görüşme pastalı' bir basın toplantısı yapacak (10.30)

Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara İl Müdürlüğü Polatlı Sosyal Güvenlik Merkezi'nin resmi açılışı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Ömer Dinçer tarafından yapılacak. (17.00)

Yeni ve demokratik bir anayasa talebiyle yola çıkan Sivil Dayanışma Platformu, 12 Eylül referandumu öncesi başlattığı "Anadolu Buluşmaları"na, Trabzon Zorlu Grand Otel'de yapılacak toplantıyla devam edecek. (16.00)

Macaristan Ulusal Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaretten Sorumlu Müsteşarı Balazs Botos ve Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Jozsef Kovacs İzmir Ticaret Odasını ziyaret edecek ardından Belarus Ankara Büyükelçisi Valery Kolesnik ve beraberindeki heyet ile KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ziyareti gerçekleşecek. (09.30- 13.40)

UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları çekilecek.

Spor toto Süper Lig'in 3. haftası Ankaragücü – Kayserispor ve Gaziantepspor – Konyaspor maçlarıyla başlıyor. (20.00 - 21.00)

FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın resmi açılışı yapılacak. (20.30)

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçlarının yansımaları takip edilecek.