Aziziyeli Gençler 'Evet' İçin Kapı Kapı Dolaşıyor

AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı referandum öncesi 'evet' çalışmalarına hız verdi

Aziziyeli Gençler 'Evet' İçin Kapı Kapı Dolaşıyor
AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatı referandum öncesi 'evet' çalışmalarına hız verdi. İlçe Gençlik Kolları üyeleri ilçede kapı kapı gezerek 'Anayasa Değişikliği Paketi'ni anlatan broşürler dağıtarak, vatandaşlardan 'evet' istediler.
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Yardımcısı Ahmet Alak ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Zengin ve Gençlik Kolları Üyeleri, ilçedeki esnafları ziyaret ettiler.
Halkın yoğun ilgi gösterdiği AK Partili gençler, yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ve 12 Eylül'de sandıktan çıkan sonucun emeklerinin karşılığı olacağını söylediler.
AK Parti Aziziye İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Alak, teşkilat olarak referanduma yoğunlaştıklarına vurgu yaparak, 'Anayasa Değişikliği Paketi'ni tam olarak okuyan hiç kimsenin, referandumda 'hayır' oyu kullanamayacağını söyledi. Değişiklik paketini vatandaşa iyi anlatmak için çalıştıklarına dikkat çeken Alak, "Referandumda ülkemizin geleceği için siyasi görüşü, ideolojisi ne olursa olsun sandıktan 'evet' çıkacağına yürekten inanıyoruz. Halkımız bu referandumu parti politikası olarak değil, Türkiye'nin demokrasiye geçişi olarak değerlendiriyor. Aziziye ilçe teşkilatı olarak, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek halkımıza değişiklik paketini anlatıyoruz. Halkımızdan gördüğümüz desteğin sandığa da yansıyacağına olan inancımız tamdır." diye konuştu.
AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Zengin, Anayasa Değişikliği Paketi'nin gençleri daha çok ilgilendirdiğine işaret ederek, referandum sürecinde gençliğin üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalıştığını ifade etti. Gençlik Kolları'nın referandum sürecinde kapı kapı dolaşarak 'Evet' broşürü dağıttığını ve halkın destek ve teveccühünü yakından gözlemlediğini ifade eden Zengin, "Özellikle gençlerin Anayasa Değişikliği Paketi'ne verdiği destek memnuniyet vericidir. Adil bir Türkiye için demokrasi elçileri olarak, görevimiz bu Anayasa Değişikliği Paketi'ni halkımızı en güzel şekilde anlatmaktır. Çünkü gençler, gelecekte daha fazla demokrasi, daha fazla eşit hak ve özgürlükler için siyasi düşüncelerin üzerinde tarihi bir karar vererek, darbe anayasasından kurtulmak için 12 Eylül'de sandık başına giderek 'evet' diyecektir" ifadelerini kullandı.