Trabzonspor sahasında Liverpool'u konuk ediyor

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Trabzonspor bugün sahasında İngiliz ekibi Liverpool ile karşılaşacak. Trabzonspor ile Liverpool arasındaki maç saat 20.30'da başlayacak.

Trabzonspor sahasında Liverpool'u konuk ediyor
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Anfield Road'da Liverpool’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, bugün Avni Aker Stadı’nda konuk edeceği Liverpool’u yenip UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak istiyor.

Trabzonspor ile Liverpool arasında saat 20.30’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Ivan Bebek yönetecek.

TRABZONSPOR CEPHESİ


Trabzonspor'da Fenerbahçe ile oynanan lig maçında sakatlanan Polonyalı savunma oyuncusu Glowacki bu maçta forma giyemeyecek. Glowacki'nin yerine Giray Kaçar'ın forma giymesi bekleniyor. Trabzonspor’da ayrıca son anda kadro dışı bırakılan Umut Bulut da bugünkü önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR 84.KEZ AVRUPA ARENASINDA


Bugün Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Liverpool karşısına çıkacak olan Trabzonspor, Avrupa Kupaları'ndaki 84. maçına çıkmış olacak.

Trabzonspor, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 20 maç, adı UEFA Kupası'ndan UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilen organizasyonda 43 maç, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 maç ve UEFA Intertoto Kupası'nda ise 8 maç oynadı.

Karadeniz ekibi, Avrupa kupalarında yaptığı 83 maçta, 32 galibiyet, 18 beraberlik ve 33 yenilgi aldı.

Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 115 gol atarken, kalesinde 123 gol gördü.

LİVERPOOL CEPHESİ


Liverpool'da Fernando Torres, Steven Gerrard, Agger ve Maxi Rodriguez gibi yıldız isimler maç kadrosunda yer almıyor. Takımın kaptanı Steven Gerrard ilk maçta da forma giyememişti.

Liverpool TV'ye konuşan Liverpool’un Teknik Direktörü Roy Hodgson, Steven Gerrard'ın sırtındaki problemin devam ettiğini, Fernando Torres'in de risk edilmeyeceğini açıkladı.

TAKIMLARIN KADROLARI


TRABZONSPOR

Onur
Serkan Balcı
Egemen
Giray
Cale
Selçuk
Ceyhun
Yattara
Alanzinho
Colman
Teofilo

LIVERPOOL

Reina
Glen Johnson
Skrtel
Carragher
Aurelio
Leiva
Poulsen
Jovanovic
Kuyt
Babel
N'Gog

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 20:30
HAKEM: Ivan Bebek
YAYIN: D-Smart