Tanrıverdi, Gökçeören'de Evet Oyu İstedi

Kula ilçesine bağlı Gökçeören beldesine gelen AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Gökçeörenlilerden evet oyu istedi.

Tanrıverdi, yaklaşık 200 kişinin katıldığı toplantıda 12 Eylül de yapılacak referandum da niye evet oyu verilmesi gerektiğini anlattı. Tanrıverdi yaptığı konuşmada, "Sandık sizin önünüze geldi halkımızın verdiği karara saygılıyız. Biz halkımız için ve tüm Türkiye için faydalı ne yapılması gerekiyorsa gece gündüz çalışmalara devam ediyoruz" dedi.
74 YAŞINDAKİ HATİCE NİNE ÇEŞMELER İÇİN HAYKIRDI
Tanrıverdi, konuşmaların ardından sohbet bölümünde vatandaşların sorunlarını dinledi. 50'ye yakın kadını temsilen söz alan 74 yaşındaki Hatice Eriş de Tanrıverdi'ye su sıkıntılarını anlattı. Hatice Eriş, Gökçeören Belediye Başkanı Hikmet Bacak'ın sokak çeşmelerini kapatmasına tepki göstererek şöyle konuştu: "benim aklım erdi ereli evlerimize bu çeşmelerden su taşıyarak tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyorduk. Bu başkanın başkan seçilmesinden sonra biz bu çeşmelerin kapanmasına anlam veremedik. Bu çeşmeler
bizim her şeyimizdir bu çeşmeleri kapatarak bize mağdur etti"
Hatice Eriş, bundan sonraki belediye başkanlığı seçimlerinde Gökçeörenli kadınlar olarak kendisine oy vermeyeceklerini söyledi. Eriş, Tanrıverdi ve orada bulunan herkesi toplayarak gecenin geç saatlerinde çeşme başına götürerek suyun akmadığını gösterdi.
Tanrıverdi de tarihi çeşmenin başında yaptığı konuşmada belediye başkanı ile görüşerek bu problemin çözülmesi için yardımcı olacağını söyledi.