Referanduma Doğru

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'un önceki referandumda yüzde 62 'evet' dediğini hatırlatarak çok iyi çalışırlarsa Anayasa Değişikliği paketi halk oylamasında Burdur'da yüzde 65 'Evet' çıkacağını söyledi

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'un önceki referandumda yüzde 62 'evet' dediğini hatırlatarak çok iyi çalışırlarsa Anayasa Değişikliği paketi halk oylamasında Burdur'da yüzde 65 'Evet' çıkacağını söyledi.
Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, halkın nabzını tutmak için halk pazarını gezdi. Başkan Akkaya ve Milletvekili Özçelik, tek tek vatandaşlarla selamlaşarak, Anayasa Değişikliği paketi hakkında vatandaşların görüşlerini aldı.
Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, halk pazarında satış yapan vatandaşların şikayetlerini dinledi. Başkan Akkaya, Uzay çatı altında satış yapan vatandaşların tüm isteklerinin yerine getirildiğini ve çözüme kavuştuğunu söyledi.
Anayasa Değişikliği Paketi halk oylamasında Burdur'dan ' Evet' çıkacağını belirten AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, şöyle konuştu: "12 Eylül de gerçekleşecek halk oylaması referandum öncesi halkımızın nabzını tutmak amacıyla yaptığımız bir çalışma, esas haftaya ilçelerde köylerde bir çalışma yapacağız. Şu an Burdur Merkez'deki köylerden gelen vatandaşlarla beraber halkımızın halk oylamasındaki düşüncelerinin ne olduğunu az da olsa öğrenmiş olacağız."
Vatandaşların Anayasa Değişikliği paketine hangi maddelere oy vereceği konusunda pek bir bilgiye sahip olmadıklarını belirten Özçelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim gezilerimizin halk oylamasıyla ilgili olduğunu söylüyorlar, vatandaşların Anayasa oylamasında hangi maddeye evet diyecekleri konusunda bir bilgi yok. İlgili olan soru soran vatandaşlarımıza hangi maddelere evet diyeceğini anlatıyoruz. Burdur'da en son yapılan halk oylamasında yani Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesine yüzde 62 evet
dedi. Ben öyle inanıyorum ki çok iyi bir çalışma yaparsak Burdur'dan yüzde 65 evet çıkacak."