Kula'da Protokol İftar Yemeğinde Buluştu

Kula'da, Ziraat Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin de aralarında bulunduğu Kula protokolü ve tarım sektörünün temsilcileri bir araya geldi

Kula'da, Ziraat Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin de aralarında bulunduğu Kula protokolü ve tarım sektörünün temsilcileri bir araya geldi.
İftar yemeğine AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin yanı sıra Kaymakam Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Selim Aşkın, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Dedebaş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, Uşak AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, banka müdürleri, daire amirleri, esnaf odaları başkanları ile köy muhtarları katıldı.
İftar yemeğinde konuşan Kula Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal, Oda olarak bu yemeği geleneksel hale getirdiklerini belirterek "Gayemiz birlik ve beraberliği sağlamak. Hiçbir şekilde siyaseti alet etmeden, odalarımızı siyasete sokmadan, üyelerimizin menfaatlerini ön planda tutmak. Hangi parti, hangi siyasi iktidar olursa olsun, hep beraber odamız ve çiftçimiz menfaatine çalışmak, çalıştırmak. Yegane gayem odalarda siyasetin olmamasıdır. Her şey memleket, her şey çiftçimiz için" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi de yaptığı konuşmada Ziraat Odası üyelerine hayırlı mahsuller, risksiz, kazasız, bol rekolteli ürünler diledi. 12 Eylül referandumuna ilişkin konuşan Tanrıverdi, "Referandumda 'Hayır' diyenler kendileri bile neden 'Hayır' dediklerini bilmiyor. Düne kadar 12 Eylül yasalarının değiştirilmesi gerektiğini her platformda ve her seçim alanlarında bağıranlar bugün bizim önlerine koyduğumuz ve meclisteki görüşmelerimizde maddelerin tümü
üzerinde yoğun görüş alışverişinde bulunuldu, 2 madde haricinde konsensüs sağlandı. Fakat meclisten bu yasayı geçiremedik. Süreç gereği referanduma yani halka gitmeye karar verdik şimdi sizin önünüze geldik sizlerin vereceği karar en doğru karar olacaktır" dedi. Tanrıverdi, iftar yemeğine katılanlardan 'Evet' oyu kullanmasını istedi.