Karabük'te hedef Beşiktaş

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Beşiktaş maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Hafta sonu sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor, dün akşam tesislerinde hazırlıklara başladı. Ligin ilk iki haftasına baktıklarında futbol olarak istedikleri şeyleri yapabildiklerini belirten Yücel İldiz, "Kayserispor güçlü bir ekip. Onlar da, bizler de maçta pozisyon bulduk. Puanla gelebilirdik ama olmadı. Pozitif futbol oynama adına oyuncularım gereğini yapıyorlar. Eksikliklerimiz yok mu? var. Ama bu eksikliklerimizi ligler ilerledikçe tamamlamaya çalışacağız" dedi.

İldiz, Beşiktaş'ın kalitesinin belli olduğunu ifade ederek. "Bu hafta içersinde Avrupa Kupası maçı oynayacaklar. Sonra bize gelecekler. Bizde hafta sonuna kadar bu maça elimizden geldiğince en iyi bir şekilde konsantre olmaya çalışacağız. Beşiktaş en flaş transferler yapan 4 büyük kulüpten bir tanesi. Ama biz sahamızda oynuyoruz. Futbol adına, kazanmak adına her şeyi yapacağız. Bizler rakiplerimizin hepsine saygı duyuyoruz. Büyük kulüpler, mütevazı kulüpler vardır. Ama sahada takımlar oynuyor. Bu nedenle bütün takımlara biz saygı duyuyoruz. Ona göre önlemlerimizi alıyoruz, ona göre incelemeler yapıyoruz. Karabükspor'un belli bir oyun anlayışı var. Rakip kim olursa olsun bu oyun anlayışı sahada yerini alacaktır" diye konuştu.

Beşiktaş'ın hafta içerisinde Avrupa Kupası maçı oynamasının kendileri için avantaj olmadığını açıklayan İldiz şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ın son maçını yardımcılarımla beraber izledim. Sahalarında yenilmeleri bizim için iyi olmadı. Hafta sonuna kadar çok zamanımız var. Tedbirlerimizi alıp, futbol anlayışımızı sahaya yansıtıp iyi bir netice ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Beşiktaş'ın, Avrupa Kupası maçı oynamasının bizim için bir avantaj olduğuna katılmıyorum. Son maçta da farklı oyuncularla oynadılar. Maç oynamak oyuncuyu o kadar çok etkilemez. Beşiktaş'a UEFA'da başarılar diliyorum."