Esnaf Ceyhan'daki İftarda Buluştu

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Adana'nın Ceyhan ilçesinde esnafa iftar verdi.

Esnaf Ceyhan'daki İftarda Buluştu
Ceyhan Tüccarlar Kulübü'nde iftara, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Ceyhan İlçe Başkanı Nurettin Çetiner, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İlyas Kurt, Demokratik Sol Parti (DSP) İlçe Başkanı Bekir Yılmaz, Kızılay Derneği Ceyhan Şube Başkanı Ömer Faruk Yüksek, Ceyhan Ticaret Odası 2. Başkanı İbrahim Ülker, Meclis Başkanı Ali Topbaş, Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Hasan Yağan, Ceyhan Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Hüsnü Doğan, Ceyhan Şoförler Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Kurt, Ceyhan Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Recep Yalçın da katıldı.
Adana ESOB Başkan Vekili Nihat Sözütek, yaptığı konuşmada, "Kardeşlik, hoşgörü ve gönül birlikteliğiyle geçirmeye arzuladığımız bu mübarek Ramazan ayının, ülkemizin birliği, dirliği ve tüm insanlığın barış ve kardeşliğinin pekişmesine vesile olmasını diliyorum" dedi.
Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, geleneksel hale getirilen esnaf yemeğinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve bugüne kadar da hep esnafın arasında bulunduğunu söyledi.