Es-Es'te Batuhan sevinci

Eskişehirspor'un, Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçta takımındaki yerini alamayan Batuhan Karadeniz'in iyileştiği öğrenildi.

Eskişehirspor'un, Konyaspor ile deplasmanda oynadığı maçta takımındaki yerini alamayan Batuhan Karadeniz'in iyileştiği öğrenildi.

Deplasmanda Konyaspor'a 2-1 yenilen Eskişehirspor, Galatasaray maçına hazırlanıyor. Hastalığı nedeniyle Konyaspor maçında forma giyemeyen Batuhan Karadeniz'in iyileştiği belirtildi.

Ligin ilk maçında kendi sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan ve Cuma günü deplasmanda Konyaspor'a 2-1 yenilen Eskişehirspor'da futbolculara maç sonrası izin verilmeyerek bir günlük kampa alındı. Es-Es'li futbolcular dün teknik direktör Rıza Çalımbay gözetiminde antrenman yaptı. Antrenmana hasta olduğu için Konyaspor maçı kadrosunda yer alamayan Batuhan Karadeniz'de katıldı.

Kırmızı-siyahlı takımda teknik yönetim dünkü antrenmanın ardından futbolculara bugün için bir günlük izin verdi. Es-Es'li futbolcuların yarın tesislerde toplanıp Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecekleri kaydedildi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, geçen sezon Galatasaray'ı yendiklerini belirterek, "Bu maçta da Galatasaray'ı yeneceğimize inanıyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile Galatasaray'ı yenip sezonun ilk galibiyetine alarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Eskişehirspor'un pazar günü saat 22.00'de Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı Galatasaray maçının bilet fiyatları açıklandı. Çarşamba günü satışa sunulacak olan Eskişehirspor-Galatasaray maçında açık tribün 50, kapalı tribün 100 ve VİP tribününün bilet fiyatı da 200 TL olarak belirlendi.