Başbakan Erdoğan, Tokat Devlet Hastanesi'nin Açılışını Yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tokat Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Tokat'ta düzenlenen miting sonrasında halkı selamlayan Başbakan Erdoğan, yoğun güvenlik önlemleri altında, 571 yataklı Tokat Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katıldı. Hastane önünde kısa bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, yaklaşık olarak 70 milyon TL'ye mal olan hastanenin yaklaşık 10 ay önce tamamlandığını ifade ederek, "Hastanemize açılış töreni için gelemediğimizden resmi açılışı bugüne nasip oldu. Dolayısıyla bugün resmi açılışını yapıyoruz. Tüm Tokatlılara sağlık yuvamıza hayırlı olsun" dedi ve
alkışlarla kurdeleyi kesti.
Açılışa Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, AK Parti Tokat Milletvekilleri Şükrü Ayalan, Zeyid Aslan, Hüseyin Gülsün, Dilek Yüksel, Osman Demir, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Başbakan Erdoğan, açılış sonrasında hastaneyi gezerek hastalara çeşitli hediyeler takdim etti. Basına kapalı yapılan ziyaretin ardından halkı selamlayan Başbakan Erdoğan, daha sonra Ankara'ya hareket etti.
(Nİ-OK-Y)