'20 milyonluk oyuncu sakatlansa'

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Bucaspor'da profesyonel şube sorumlusu Adnan Dolma, ''Maçın hakkı beraberlikti'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Bucaspor'da profesyonel şube sorumlusu Adnan Dolma, ''Maçın hakkı beraberlikti'' dedi.

Bucaspor profesyonel şube sorumlusu Adnan Dolma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünkü Kasımpaşa maçında 7 gol pozisyonu bulmalarına rağmen bunları gole çeviremediklerini söyledi. Her iki takımın da iyi bir mücadele ortaya koyduğunu kaydeden Dolma, ''Her iki tarafın da kaçırdığı gol pozisyonları vardı. Ama maçın hakkı beraberlikti. Herhangi bir takım bir kaza golü atsaydı, kaybeden takıma yazık olurdu. Bu zeminde oynanacak futbol bu kadar olurdu. Sahada çukurlar vardı. Beşiktaş, transfer için bir futbolcuya 20 milyon lira verebiliyor. Ya futbolcuda bir sakatlık olursa, bunun cevabını kim verir?'' dedi.

Dolma, yeni bir takım olduklarını ve takımda bir uyum sorunu olduğunu belirterek, ''Ama bunu aşma yolunda ilerliyoruz. Dün ilk onbirde geçen seneden sadece Erkan vardı. 10 futbolcumuz yeniydi. Bu uyum süreci bir zaman alıyor. Ancak biz bu süreci kısaltma anlamında, takım içindeki dostluğu, arkadaşlığı pekiştirdik. En ufak bir iç sorunumuz yok'' diye konuştu.

Şu anda transfer düşüncelerinin bulunmadığını ifade eden Dolma, ''Bazı mevkilerde sorunumuz var ama kendi içimizde halledebiliriz. Ancak Bucaspor'da transfer bitmez, yarın başka birşey çıkar, transfer yapabiliriz'' dedi.

Bugün İzmir'e dönecek sarı lacivertli futbolcuların akşam saatlerinde bir rejenerasyon çalışması yapacağı öğrenildi.
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk kez mücadele eden Bucaspor, lig tarihindeki ilk puanına deplasmanda oynadığı Kasımpaşa maçında ulaştı. Geçen hafta lisansı yetişmediği için Beşiktaş maçında forma giyemeyen Manucho ile Dady, Bucaspor'da ve Süper Lig'de ilk kez forma giydi.