Tasavvuf Müziği'nin Usta Yorumcusu Özer'in Konseri Gönüllere Hitap Etti

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde dün gerçekleşen programın konuğu doğuştan müzisyen olarak nitelendirilen ve hayatını müziğe adayan Sami Savni Özer oldu.

Huzur veren sesiyle; 'Sevdim Seni', 'Ey Allahım', 'Bir Gece Muhammed'e adlı ilahileriyle büyük beğeni toplayan Türk Tasavvuf Müziği'nin önemli yorumcularından Özer'in konserini izleyiciler ilgiyle dinledi. Beylikdüzü halkını tebrik eden Özer, en kalabalık dinleyici kitlesini Beylikdüzü'nde gördüğünü, bundan yıllar önce Balıkesir'de aynı tabloyla karşılaştığını belirterek; "Beylikdüzü halkına, Ramamazan kültürüne sahip çıktığı ve Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a bu mükemmel alanı oluşturduğu için teşekkür
ediyorum" şeklinde konuştu.
"Barış, sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bu mukaddes ayda, bereketiyle gelen Ramazan'da bu güzel etkinlik alanında bulunmaktan dolayı çok mutluyum" diyen sanatçıya çiçeğini Beylikdüzü Belediyesi Meclis Başkan Vekili M. Zeki Sadunoğu takdim etti. Sadunoğlu, "İnsanın ruhuna dinlendiren, çok mükemmel bir üslubu olup, sesini coşkuyla dinlediğimiz tasavvuf müziği sanatçımıza belediye başkanımız ve halkımız adına bize yaşattığı bu güzel gece için teşekkür ediyorum" dedi.
Tasavvuf Müziği konseri öncesinde çocuklar için düzenlene etkinlikte Hüseyin Goncagül ve ekibi sahne alarak, keloğlan ve masallarını sergiledi.