Osmaniye Bengü Türk Tv'de Tanıtıldı

Bengü Türk TV'de yayınlanan "Anadolu'da Ramazan" programı ile Osmaniye'yi dünyaya tanıtıldı.

Osmaniye Bengü Türk Tv'de Tanıtıldı
Ramazan ayı boyunca Anadolu'nun kültürel ve manevi değerlerini ekranlara taşıyan Mahmut Tülek ve Kaya Kuzucu hazırlayıp sunduğu "Anadolu'da Ramazan" programı geçtiğimiz akşam Osmaniye'deydi.
Osmaniye Cebeli Bereket Kültür Merkezi'nde yapılan ve canlı olarak sunulan programa konuk olarak MHP Osmaniye Milletvekili Hakan Coşkun, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP İl Başkanı Murat Kanlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ertuğrul Cevahir, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sahavet Aslankurt, belediye başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclis üyeleri katıldılar.
Programın sunucusu Mahmut Tülek ilk olarak sözü Başkan Kadir Kara'ya verdi. Başkan Kara, "Çukurova'nın doğusunda yer alan Amanos'ların, Gavurdağları'nın eteklerinde bulunan yer fıstığının başkenti, şehitler diyarı, Türkmen Beyi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'den, tüm Türkiye'ye, tüm dünyaya selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Göreve başladığımız süre içerisinde ilimize önemli hizmetler yapmaya çalıştık. Amacımız Osmaniye'yi her alanda gelişmiş mutlu bir şehir yapmak istiyoruz. Bunun içinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ramazan ayı içerisinde her gün Cumhuriyet Meydanı'nda Ramazan Etkinlikleri yapıyoruz. İftar çadırımızda her gün 1500 kişiye iftar yemeği dağıtıyoruz. Halkımızla birlikte iftarlarımızı açıyoruz" dedi.
Bengü Türk TV'de yayınlanan "Anadolu'da Ramazan" programı içerisinde yemekten tatlıya, el sanatlarından tarım ürünlerine kadar Osmaniye'ye özgü her şey kurulan stantlarda tüm dünyaya tanıtıldı. Program içerisinde katılımcıların yaptığı konuşmalarla birlikte Osmaniye Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu üyelerinden şarkı ve ilahiler, Osmaniye Belediyesi Halk Oyunları topluluğunun gösterisi, Osmaniye Folklor Araştırma Derneği Başkanı Abdullah Gizlice'den mini bir konser ile halk oyunları ekibinin gösterisi ve Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı Konseri yer aldı.
Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.