Konak Belediyesi Fuarı Renklendirecek

79

Konak Belediyesi Fuarı Renklendirecek
79. İzmir Enternasyonal Fuarı'na katılan Konak Belediyesi, Montrö Kapısı girişinde kurulan standında çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Belediye, bu yıl ramazanla birleşen fuarda İzmirlileri müzik, konser, söyleşi, illüzyon, dans ve kukla gösterileriyle buluşturacak.
Fuarları halkın taleplerinin şekillendirdiğini kaydeden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, fuararda kültür, sanat, eğlence, tanıtım, lobi, uluslararası iletişim, ticaret ve yeni teknolojilerin bir arada bulunduğunu söyledi. İEF'in yalnızca İzmir değil, Ege Bölgesi için de bir ayrıcalık ve keyif vesilesi olduğunu hatırlatan Başkan Tartan, dünyaya açılan bir pencere olan fuarda 10 gün boyunca ziyaretçilere eğlenceli bir ortam sunacaklarını söyledi. Konak Belediyesi standında açılış günü Deniz Özgökbel yönetiminde Anadolu'dan Dans Eden Kuklalar, Klasik Quartet, Aşuk ile Maşuk ve Agora Band konseri olacak. Tiyatro oyuncusu Şenay Gürler, Erol Aksoy ve Sunay Akın da söyleşileriyle renk katacak. Kukla Fiko her gece 19.00 - 22.00 arası, Sokak Sanatları Atölyesi Canlı Heykeller ise 18.00- 22.00 arası gösterileriyle vatandaşa alternatif anlar yaşatacak.
Konak Belediyesi, İzmirlilere fuar süresince dolu dolu bir program hazırladı. Konserlerle coşacak, kukla gösterileriyle eğlenecek, söyleşilerle doyuma ulaşacak.