Vatso'dan Tebrik Ziyaretleri

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, yeni atanan vali yardımcıları ile bazı banka müdürleri ve sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti.

Vatso'dan Tebrik Ziyaretleri
Zahir Kandaşoğlu, beraberindeki yardımcısı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Sevimli ile birlikte ilk olarak kente yeni atanan vali yardımcılarını ziyaret etti. Bu atamaların Van için hayırlı olmasını temenni eden Kandaşoğlu, beraberindekilerle birlikte daha sonra Ziraat Bankası Bölge Başkanı Kemalettin Bayat'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Zahir Kandaşoğlu, "Ziraat Bankası gerek ilimiz gerekse ülkemizde sanayicinin, çiftçinin sürekli yanında olmuştur. Ancak bu desteğin artması gerekmektedir. Öncelikle tüccar ve sanayicinin önünde engel olan ipotek sıkıntısı giderilmeli ve insanlarımızın krediler ve desteklerden yararlanması için yardımcı olunması gerekmektedir. Ziraat Bankası halkın bankasıdır" dedi.
Mimarlar Odası Yönetim Kurulu'nu da ziyaret eden Zahir Kandaşoğlu ve beraberindekiler, böylelikle ziyaretlerini tamamladı.