Narmanlılar İftar Yemeginde Buluştu

Erzurum Narmanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğince iftar yemeği düzenlendi.

Gel gör Cağ Kebap Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir, Sosyal Sigortalar İl Müdürü Hulusi Bumin, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Ruşen, İl Genel Meclis Üyesi Münir Akdemir, Narman Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Satıcı, dernek yönetimi ve çok sayıda İl ve ilçeden gelen Narmanlılar katıldı
İftar yemeğinin ardından dernek binasına geçen davetlilere, ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgi aktaran Narmanlılar Derneği Başkanı Fatih Metin, dernek olarak bu yıl üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi gençlere burs vereceklerini söyledi.
Eğitime verilen önemin çocukların başarısına katkı sağlayacağını ifade eden Metin, şunları kaydetti:
"Dernek yönetimi olarak öncelikli eğitime katkı sağlamak amacıyla üniversitede okuyan öğrencilere burs verilmekte, ilçemiz öğrencilerinden başarılı olan ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin özel dershaneler de öğrenim görmeleri için katkı sağlanmaktayız. Eğitim yardımları bu manada çok önemli. Ayrıca dernek olarak ilçemizin tanıtımı için Narman Peri Bacaları'na turlar düzenleyerek tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerin tanıtılmasına katkıda bulunacağız. Dernek bünyesinde mesaj merkezi kurularak tüm Türkiye genelinde Narmanlıların ölüm ve düğün gibi önemli gelişmelerin ilçe halkına duyurulmasını sağlamaktayız"