Minik Dualar Grubu hemşehrileriyle buluştu

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Minik Dualar Grubu, Çorum Belediyesi Ramazan Sokağı'nda konser verdi. Konserde konuşan sanatçı Ertuğrul Erkişi, kendisi b

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Minik Dualar Grubu, Çorum Belediyesi Ramazan Sokağı'nda konser verdi. Konserde konuşan sanatçı Ertuğrul Erkişi, kendisi başta olmak üzere grupta yer alan çocuklardan 2'sinin Çorumlu olduğunu söyledi.

Çorum Belediyesi tarafından Farabi Caddesi üzerinde bu yıl ikinci kez kurulan Ramazan Sokağı ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor. Ramazan'a Uğur Işılak konseri ile giren Çorumlular, bu kez hemşehrileri Ertuğrul Erkişi ile Minik Dualar Grubu'yla buluştu. Minik Dualar Grubu özellikle minik hayranlarından büyük ilgi gördü. Konser için binlerce kişi Farabi Caddesi üzerindeki Ramazan Sokağı'nı doldurdu. Sahneye ilk olarak sanatçı Ertuğrul Erkişi çıkarak 'Allahu Allah' ilahisini okudu. Daha sonra ise Minik Dualar Grubu'nda yer alan çocukları tek tek sahneye davet etti.

Kendisinin Çorumlu olduğunu hatırlatan Erkişi, ilk olarak Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanan 'Yusuf Yüzlü' dizisindeki 'Yusuf' karakteri ile adını duyuran Hüdâlfa Taştekin'i sahneye çağırdı. Erkişi, Hüdâlfa'nın kendisi gibi Çorumlu olduğunu söyledi. Ayrıca grubun minik solistlerinden Akanda Taştekin ile birlikte grupta 3 Çorumlunun yer aldığını söyledi.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Minik Dualar Grubu, seslendirdikleri dualar ve ilahilerle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Konser boyunca minik sanatçılara ilgi gösteren yaşıtları, hem şarkılara eşlik etti hem de bol bol alkışladı. Sadece çocuklar değil, anne-babalar da Minik Dualar Grubu'na eşlik etti.