Büyükşehir 143 Bin Ton Asfalt Döktü

Nisan ayından bu yana asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 143 bin ton asfalt döktü

Büyükşehir 143 Bin Ton Asfalt Döktü
Nisan ayından bu yana asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 143 bin ton asfalt döktü. Bahar ayları gelmeden önce 200 bin ton asfalt dökeceklerini söylediklerini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, "Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışıyorlar. Bu zamana kadar 143 bin ton asfalt döktük. Çalışmalarımız halen devam ediyor. Verdiğimiz sözü tutacağız ve 200 bin ton asfalt dökeceğiz" dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Nisan ayından bu yana sürdürdüğü asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Nisan ayından bu yana 143 bin ton asfalt döktü. Asfalt çalışmalarını değerlendiren Başkan Zeki Toçoğlu, bahar ayı gelmeden önce verdikleri sözü tutacaklarını ve 200 bin ton asfalt dökeceklerini söyledi. Başkan Toçoğlu, "Fen İşleri Daire Başkanlığımız şehrimizin her yanında asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Nisan ayında başladığımız çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Ekiplerimiz ramazan ayında da kesintisiz çalışıyorlar. Bu zamana kadar 143 bin ton asfalt döktük. Çalışmalarımız halen devam ediyor. Verdiğimiz sözü tutacağız ve 200 bin ton asfalt dökeceğiz" dedi.
Çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Zeki Toçoğlu, Nisan ayın bu yana 123 kilometre uzunluğundaki yolu da asfaltladıklarını söyledi. Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyemizin sınırları içerisinde birçok bölgede asfaltlama çalışması yaptık. Sapanca'da 9 Bin 900 ton, Adapazarı'nda 40 bin ton, Serdivan'da 12 bin ton, Erenler'de 9 Bin 300 ton, Söğütlü'de 5 Bin 900 ton, Akyazı'da 9 bin ton, Hendek'te 18 bin ton ve Karapürçek'te 6 Bin 500 ton asfalt döktük. Ayrıca orman köylerimizde 24 bin ton ve bozulan yollarımız için de 8.400 ton asfalt döktük. Daha gitmediğimiz yerler var. İnşallah en kısa zamanda oralara da gideceğiz. Özellikle yol konusunda bütün eksiklerimizi tamamlayacağız" diye konuştu.