Ak Parti Van Milletvekili Kerem Altun'un Referandum Ziyaretleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kerem Altun, Erciş ilçesinde referandum öncesi ziyaretlerini sürdürüyor

Ak Parti Van Milletvekili Kerem Altun'un Referandum Ziyaretleri
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kerem Altun, Erciş ilçesinde referandum öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelik'i makamında ziyaret eden Milletvekili Kerem Altun, neden 'evet' denileceğini anlattı.
12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumu ülkenin geleceği açısından çok önemsediklerini belirten Altun, Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelik ile sembolik de olsa muhtar gurubunu ziyaret ettiklerini ifade etti. Altun, "Sayın Genel Başkan Yardımcısı ve muhtarlarımızı hem ziyaret edelim hem de partimizin referandum görüşünü birlikte değerlendirelim istedik. Malumunuz üzere dün Erciş'te yaklaşık 16 sivil toplum örgütü ile bir toplantı yaptık. Sayın Nihat Çelik Bey birçok görevlerinin yanı sıra, aynı zamanda toplumsal olaylarda duyarlı bir arkadaşımızdır. Bu arada bütün ülkeyi ilgilendiren, bütün insanlarımızı ilgilendiren bir referandum süreciyle ilgili Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Sayın Nihat Çelik'e partimizin görüşünü aktarmak, ayrıca sayın başkanın görüşlerini almak için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik" dedi.
Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik ise, yapılan ziyaretten ötürü şahsı ve üyeleri adına mutluluk duyduklarını belirtti. 12 Eylül 1980 Anayasası'nın artık ülkenin kanayan bir yarası haline geldiğini anlatan Çelik, "Mevcut bu anayasanın artık günün şartlarına uymadığı gibi, bir de askeri cuntanın hazırlamış olduğu bir anayasadır. Gerçekten değişimin olmadığı yerde gelişim de olamaz. Ülkemizin şartları bunu gerektiriyor. Şu anki anayasa paketi sadece AK Parti'yi ilgilendiren bir hadise değildir. 72 milyon insanımız için ele alınan bir pakettir. Bunu hazırlayan da halkın kendi iradesidir. Halkın iradesi neredir? Halkın iradesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir. Dolaysıyla bu kişisel bir çalışma değildir. Sayın vekilime bu duyarlığından dolayı teşekkür ediyoruz. Hem hemşehrimiz olarak hem de parlamento üyesi milletvekilimiz olarak böyle bir misyonu yüklenerek bizleri bilgilendirdiği için kendilerine şükran borçluyuz" şeklinde konuştu.
Milletvekili Kerem Altun'un ziyaretinde AK Parti Erciş İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Delibaş'ta hazır bulundu.