Türkmen, Referandum'da 'Evet' Oyu İstedi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve beraberindekilerin köy ziyaretleri sürüyor.

Türkmen, Referandum'da 'Evet' Oyu İstedi
Zonguldak merkeze bağlı Şirinköy ve Kurtköy'e ziyaret gerçekleştiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, ziyaretlerde referandumu anlattı. Şirinköy'de iftar programına katılar heyette, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi de vatandaşların sorunlarını dinledi.
Bu yılki yaz programına referandumun da eklendiğini vurgulayan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı, muhalefetin durumu siyasileştirdiğini vurguladı. Muhalefetin tutumunun doğru olmadığını ifade eden Kazancı, "İnanıyorum, 12 Eylül'de çifte bayramı yaşayacağız" dedi.
Anayasa Değişiklik Paketi hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de Türkiye'de 8 yıldan bu yana istikrar olduğunu söyledi. Yabancı yatırımcıların, Türkiye'ye güven duyduğunu anlatan Türkmen, şöyle devam etti:
"Eskiden yatırıma gelmeyen insanlar, şimdi yatırım yapıyor. Bu ülkeye güven var. Anayasa Değişiklik Paketi'ni sizlerin önüne getirdik. Orada insanlarımızın hakları var. Birinin demesi ile değil, Resmi Gazete'de bunun maddeleri var. Türkiye'nin özgürleşmesi lazım. İktidarda, AK Parti olduğu için bu tür şeylere müsaade etmiyorlar. Bizi laikliğin odağı yaptılar. Tüm Gün Yasası'nın iptal edilmesinin kime hayrı var? Yok. Cebimizden para çıkacak. Millet adına hayırlı olacak şeyi nasıl iptal ediyorsun? Gelecekteki neslimize de demokrasinin yolunu açacak çalışmalar yapıyoruz.Her zaman sağ duyu ile karar verdik. Sizlerden de bunu istiyoruz. Amacımız bunları insanlarımıza doğru anlatmaktır. Ondan sonra siz ne yaparsanız, başımızın üstünde yeri vardır."