Referanduma Doğru

AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, Orhangazi Parkı'nda bulunan 'Evet' standında vatandaşlara broşür dağıttı

Referanduma Doğru
AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, Orhangazi Parkı'nda bulunan 'Evet' standında vatandaşlara broşür dağıttı. Çakmak ve Özen, Kozahan esnafını ziyaret etti ve referandum için 'evet' oyu istedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, 12 Eylül referandumuna dair çalışmaları devam ediyor. Ülke demokrasisi için büyük çoğunlukla gelecek 'evet' cevabının statükocu ve seçkincilere tokat gibi bir cevap olacağına değinen Özen, "Osmangazi'nin her köşesinde daha demokratik bir Türkiye için neden 'evet' dediğimizi halkımıza anlatma çabası içerisindeyiz. Yapmış olduğumuz programlarda değerli milletvekillerimiz de bizleri yalnız bırakmıyor. Bugün de milletvekilimiz Hayrettin Çakmak'la beraber Orhangazi Parkı'nda kurmuş olduğumuz 'evet' standımızda vatandaşlarımızla bir araya geldik" dedi.
Milletvekili Çakmak ve Özen, partililer ile beraber Kozanhan'daki esnafı ziyaret etti.
AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği programı ve günü değerlendiren Milletvekili Çakmak, "Postal ve cübbe vesaitinden demokrasimizi kurtarmak için yürüdüğümüz yolda halkımıza davamızı her fırsatta anlatmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.