Ak Parti'li Yüksel'in Referandum Temasları

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, yeni Anayasa paketi ile getirilen temel ruhun "Millet devleti için değil, devlet millet içindir" olduğunu belirtti.

Ak Parti'li Yüksel'in Referandum Temasları
12 Eylül'de yapılacak olan referandum halk oylaması çalışmaları çerçevesinde Almus ilçesinde temaslarda bulunan Yüksel, yeni göreve başlayan Almus Kaymakamı Ahmet Odabaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonda Almus Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde AK Parti İlçe Başkanlığı'nca bayanlara yönelik düzenlenen istişare ve bilgilendirme toplantısına katılan Yüksel, özgürlük ve demokrasi adına 40 evet nedenini sıraladı. Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan'ın da katıldığı programda konuşma yapan Yüksel, yeni Anayasa paketi ile getirilen temel ruhun "Millet devleti için değil, devlet millet içindir" olduğunu söyledi. Anayasanın bu temel ilkeyi yansıtması gerektiğini ifade eden Yüksel, "Bu değişikliklerle millet devletin nesnesi değil öznesi, devlet de milletin efendisi değil, hizmetkarı olacaktır" diye konuştu.
Ziyaret kapsamında daha sonra AK Parti'li Yüksel ve beraberindeki heyet Almus'a bağlı Babaköyün'de yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Köy halkını referandum halk oylaması konusunda bilgilendiren Yüksel, ziyaretlerine devam etti.