'Şampiyonluğu çok istiyorum'

Güneş, Trabzonspor'u Avrupa'da ses getirecek bir kulüp haline getirmeye çalıştıklarını da belirterek, "Bi...


Güneş, Trabzonspor'u Avrupa'da ses getirecek bir kulüp haline getirmeye çalıştıklarını da belirterek, "Bizim maddi imkanlarımız her zaman diğer kulüplere göre kısıtlı olmuştur. Ama manevi duygumuz onlardan çok daha büyüktür. Trabzonspor'un rakamları sonsuza gider. Burada futbol hayatın ta kendisidir. Ben kuruluş günlerinde Trabzonspor'a katkı yapan o insanlara teşekkür ediyorum. Trabzonspor'un değeri hepimiz için çok önemlidir. Oyuncular değişebilir, yönetim değişebilir ama Trabzonspor değişmiyor. Trabzonspor'un şampiyonluğunu en çok ben istiyorum. Bu sezon bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız. İyi bir oyuncu grubumuz var" ifadelerini kullandı.
Bu arada ABD'li forvet oyuncusu Altidore'un transferini sonlandırmak isteyen Genel Sayman Mahmut Aksu bugün İspanya'ya gidecek.


Vefa anıtı açıldı
Bordo-mavili kulüp tarafından, çeşitli nedenlerle vefat eden taraftar, futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler anısına yaptırılan, "Bir Sevda Uğruna Vefat Edenlere Saygıyla" anıtı açıldı. Törene Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Şenol Güneş, Yardımcı Antrenör Ünal Karaman, eski futbolcu ve yöneticiler ile taraftarlar katıldı.