Odunpazarı'nda sünnet şöleni

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde tam 317 çocuk sünnet edildi.

Odunpazarı Be

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde tam 317 çocuk sünnet edildi.

Odunpazarı Belediyesi önünden başlayan şölen, Odunpazarı Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde Hamamyolu ve Asarcıklı Caddelerinde gerçekleştirilen yürüyüş ile devam etti. Daha sonra Eskişehir Şeker Fabrikası Sosyal Tesislerinde okunan mevlit ve ardından yapılan sünnet düğünü ile sona eren sünnet şölenine, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Murat Mercan, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Salih Koca ve parti yetkililerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, düzenlenen şölende yaptığı konuşmada; "Kırk üç mahallemizde mahalle muhtarlarımızla ve ailelerimizle birlikte tespit ettiğimiz 317 çocuğumuzun sünnet işlemlerini, hemşerilerimize hiçbir maddi külfet getirmeden, çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, sağlıklı bir şekilde, örf ve adetlerimize uygun olarak gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Sakallı konuşmasının sonunda, ilk mürüvvetlerini gördüklerini belirttiği çocukların ikici mürüvvetlerini de görmeyi umut ettiğini söyledi.

Şölenin sonunda Eskişehir'in sevilen sanatçısı Saim Günal, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla vatandaşlara eğlenceli saatler yaşattı.