Karayollarında Durum Ankara

Karayollarının bazı kesimlerinde geçişler kontrollü veriliyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde geçişler kontrollü veriliyor.
Karacabey-Bursa yolunun 10-19. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.
Gölcük-Yalova yolunun 0-5. kilometreleri (Altınova geçişi) arasındaki yol yapım çalışmalarından dolayı ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü veriliyor.
Yozgat yolunun 0-33. kilometreleri arasındaki hemzemin kavşak, bölünmüş yol ve viyadük yapımı çalışmaları esnasında belirli aralıklarla patlatma yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Of-Çaykara-Bayburt yolunun 39. kilometresinde kaya düşmesi nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Ulaşım Taşkıran-Cevizli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanıyor.
İyidere-Rize yolunun 5. kilometresinde bulunan Sarayköy 1 ve 2 Tünellerinin Güney Tüplerindeki otomasyon ve bakım çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatıldığından, Trabzon-Rize istikametine gidecek araçlar için ulaşım eski devlet yolundan veriliyor.
Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolunun Gaziantep-Birecik kesiminde bulunan Fırat Viyadüğündeki genleşme derzlerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 13 Ağustos'a kadar 40-43. kilometreler arasında ulaşım tek şeritten iki yönlü sağlanacak.
Bursa-İnegöl yolunun 49-53. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapatıldığı için ulaşım Bursa-İnegöl istikametinde iki yönlü sağlanıyor.
Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı.
Mekece-Bozüyük yolunun 70-72. kilometreleri arasındaki üstyapı ve köprülerdeki genleşme derzi çalışmaları nedeniyle sağ ve sol taşıma yolları 11 Ağustos saat 19.00'a kadar birer hafta süreyle kapatılacak, ulaşım açık olan şeritten iki yönlü sağlanacak.
TEM Otoyolunun Ispartakule Kavşağı-Avcılar Kavşağı arasında kalan kesiminde ve Avcılar Kavşak Kolları (Gişe Sahası dahil) kesimlerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 18 Ağustos'a kadar her gün 22.00-06.30 saatleri arasında şeritler tamamen kapatılarak ulaşım karşı yönden gidiş-geliş olarak verilecek.
02.08.2010 09:27:43