Fink'i istediler

Birbirinden tecrübeli isimlerle kadrosunu güçlendiren Bursaspor, Stepanov ve Nunez'den sonra Beşiktaş'ın ...


Birbirinden tecrübeli isimlerle kadrosunu güçlendiren Bursaspor, Stepanov ve Nunez'den sonra Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Michael Fink'e göz dikti.
Yeşil-beyazlıların, yabancı oyuncu kontenjanını boşaltmaya çalışan siyah-beyazlıların Alman ön liberosu Michael Fink'i istediği öğrenildi. Son şampiyonun, Beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 28 yaşında ve 1.83 boyundaki futbolcu için Kartal'a teklifte bulunduğu belirtildi. Bu transferin ise birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Alman futbolcu ile, hem ön liberoya, hem de sağ bekte Ali Tandoğan'a alternatif yaratmayı planlıyor.
Bir dönem Trabzonspor'un formasını giyen ve bu sezon Bursaspor'un başarısı için gelen Stepanov da yeşil-beyazlıların şampiyonluğunun büyük bir olay olduğunu söyledi.
Stepanov, "Mustafa Keçeli ve Hüseyin Çimşir ile Trabzonspor'dayken birlikte forma giydik. Yine takımda bulunan İvan Ergiç ile milli takımda birlikte top oynadık. Bu üçünü çok iyi tanıyorum. Bir de o dönemde Beşiktaş forması giyen sağ bek vardı, Ali Tandoğan. Onunla da birçok maçta rakip olarak karşı karşıya geldik" diye konuştu.