Ekonomik Sıkıntılar Saz Çaldırdı

Gaziantep'te, ekonomik sıkıntıya düştüğünü belirten Mahsun Pektaş (36), sabahın erken saatlerinde Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önüne gelerek saz çalarak maddi imkansızlığına tepki gösterdiğini söyledi

Gaziantep'te, ekonomik sıkıntıya düştüğünü belirten Mahsun Pektaş (36), sabahın erken saatlerinde Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önüne gelerek saz çalarak maddi imkansızlığına tepki gösterdiğini söyledi.
İşsiz olduğunu ve elektrik su faturasını dahi ödeyemediğini belirten Pektaş, maddi sıkıntının kendisini bunalım derecesine getirdiğini kaydetti.
Evli ve altı çocuk babası olduğunu ifade eden Pektaş, "Bende sazımı alıp buraya geldim ve böyle rahatlamaya çalışıyorum. Yoksa sabahın bu saatinde burada ne işim var. İnşallah hayırlı bir kapı açılır ve bu durumdan kurtulurum" dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından maddi yardım yapıldığını belirten Pektaş, "O parayla da bir kısım borçlarımı ödedim. Şimdi işsizim ve parasızım. Bir mesleğim yoktur. Bazen işe gidiyorum o da uzun süreli olmuyor. Çağırırlarsa gidiyorum yoksa gitmiyorum" diye konuştu.