Çelikhan Kaymakamı Veda Yemeği Verdi

Adıyaman'ın Çelikhan Kaymakamı Ercan Turan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine veda yemeği verdi.

Çelikhan Kaymakamı iken, Malatya'nın Arapkir Kaymakamlığına atan Ercan Turan, Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Sürgü kasabasında veda yemeği verdi. Ercan Turan'ın veda yemeğine ilçe Hakimi Osman Nuri Nayman, Cumhuriyet Savcısı Adem Laçin, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, Pınarbaşı Belde Belediye Başkanı Mehmet Çağlan, Gölbaşı Emniyet Amiri Fatih İnceyavuz, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Veda yemeğinde konuşma yapan Kaymakam Ercan Turan, Çelikhan'dan son derece memnun ayrıldığını belirterek, "Çelikhan'da güzel hizmetlerimiz oldu. Ben görevimi Çelikhan'da seve seve yapıyordum. Çelikhan halkı iyi niyetli ve sıcak insanlardan oluşuyor. Bu güne kadar hakkı geçen herkesin hakkını helal etmesini temenni ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora Kaymakam Ercan Turan'a Fahri Hemşehrilik Beratı verirken, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Atmaca tarafından, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
(KA-HE-Y)