Bursaspor 'Fink' dedi

Bursaspor'un, Milan Stepanov ve Leonel Nunez transferlerinden sonra şimdi de Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Michael Fink'i kadrosuna katmak için harekete geçtiği sesleri yükseliyor

Bursaspor 'Fink' dedi
Süper Lig Şampiyon’nun, yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan Beşiktaş’ın Alman ön liberosu Michael Fink’i kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Yeşil-Beyazlılar’ın, kulübü ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş’a teklifte bulunduğu belirtildi. Bu transferin ise birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın, Alman futbolcu ile hem ön liberoya, hem de sağ bekte Ali Tandoğan’a alternatif yaratmayı planladığı bildirildi. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla ligde 30 maça çıkan Michael Fink, bu karşılaşmalarda toplam 2 gol atıp 2 de asist yapmıştı.

Kiralık da olabilir
Guti, Quaresma gibi yıldız oyuncuların transferiyle yabancı kontenjanın üzerine çıkan Siyah-Beyazlılar’ın bu sorunu aşmak adına Bursaspor’un bu teklifine sıcak baktığı ifade edildi. Alman oyuncunun sezon sonuna kadar Yeşil-Beyazlılar’a kiralık olarak verilmesi de gündeme gelen başka bir konu.
Fanatik