Simav'da Şans Oyunları Çılgınlığı

Kütahya'nın 25 bin nüfuslu şirin ilçesi Simav'da işsiz kalan gençlerle kısa yoldan zengin olmak isteyen vatandaş umudunu şans oyunlarına bağladı.

Simav'da Şans Oyunları Çılgınlığı
Önceleri sayısal loto, şans topu, süper loto, 10 numara, spor toto, iddia oynanan ilçede şimdi ganyan bayiliğinin de hizmete girmesi, şans oyunlarında patlamaya neden oldu.
İlçenin en işlek yeri sayılan Tevfik Fikret Caddesi üzerindeki işyerinde 10 yıldır şans oyunları bayiliği yapan Bülent Sevimli, Ganyan Bayiliği için talebin vatandaşlardan geldiğini ve ganyan bayiliğinin hizmete girmesiyle işlerinin eskiye nazaran daha da açıldığını söyledi.
Bugüne kadar biri büyük ikramiye olmak üzere yüzlerce Simavlıya şans oyunlarından binlerce lira ikramiye dağıttıklarını vurgulayan Bülent Sevimli, " İki yıl önce Sayısal Loto oyununda büyük ikramiye bizim bayiimizden oynanan kupona çıktı ve 543 bin TL'yi Simavlı bir vatandaşımız kazandı. Ayrıca iddia ve ganyan oyunundan her gün küçük büyük ikramiyeler dağıtıyoruz" dedi.
İşyerinde günde yaklaşık olarak 500 kişinin şansını denediğini dile getiren Bülent Sevimli," Bu rakam şans oyunlarının devir ettiği haftalarda daha da artıyor. Şimdi şans oyunları arasında en fazla rağbeti at yarışları ile iddia görüyor" dedi.