Samani: 12 Eylül'de prangalardan kurtulacağız

AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, Türkiye'nin, 12 Eylül'de yapılacak halk oylaması ile ayağındaki prangalardan kurtulacağını söyledi.

Hüs

AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, Türkiye'nin, 12 Eylül'de yapılacak halk oylaması ile ayağındaki prangalardan kurtulacağını söyledi.

Hüseyin Samani, partisinin il yöneticileriyle birlikte Antalya'nın Korkuteli ilçesini ziyaret etti. Samani ve beraberindekiler, ilçede ilk olarak Kaymakam Erhan Karahan'ı ziyaret etti. AK Partililer, Kaymakamlık ziyaretinin ardından sırasıyla Sülekler Köyü Muhtarı Kerim Doğan ile Dereköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Menderes Akgün'ü ziyaret etti.

Hüseyin Samani, ziyaretlerde, 12 Eylül'de yapılacak halk oylamasına da değindi. Halk oylamasında 'evet' denmesi gerektiğini ifade eden Samani, "Neden 'evet' denmesi gerektiğini 40 madde ile vatandaşlarımıza anlatıyoruz. 12 Eylül, Türkiye için son derece önemlidir. 12 Eylül, ayağımızdaki prangalardan kurtulduğumuz gün olacaktır. Kadınlarımızın, gazilerimizin, çocuklarımızın, özürlülerimizin ve vatanı için şehit düşmüş kardeşlerimizin bize emaneti olan yakınlarının bir takım ayrıcalıklı haklardan yararlanmasının önünü açacak anayasal güvence var. Bu paketin önemli maddelerinden birisi de fişlemeye son verecek. Anayasa değişikliği ile kamu çalışanları toplu sözleşme hakkına kavuşacaktır. Türkiye'de bir iş yerinde bugün tek sendika faaliyet gösterirken, reform kanunu ile birden fazlası bulunabilecektir." diye konuştu.