Mhp Milletvekili Ergun:

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Metin Ergun, gündemdeki hükümetin İmralı'yla görüştüğü iddialarına yeni bir boyut kazandırdı

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Metin Ergun, gündemdeki hükümetin İmralı'yla görüştüğü iddialarına yeni bir boyut kazandırdı. Ergun, İçişleri Bakanlığı düzeyinde bizzat İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Bakanlık Müsteşarı Osman Güneş'in İmralı'yla görüştüğünü iddia etti. MHP Muğla Milletvekili Ergun, bu görüşmelerin referandum öncesi PKK'nın eylemsizlik kararıyla bağlantılı olabileceğini öne sürdü.
Ergun, bilgilerin Sayın İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Bakanlık Müsteşarı Osman Güneş'in bizzat bölücübaşı Apo'yla görüştüğü yönünde olduğunu belirterek şöyle konuştu: "İçişleri Bakanlığı bu konuya açıklık getirmelidir. Ayrıca MİT Müsteşarlığının da görüşmelerde adı geçmektedir. MİT de kendini aklamak için açıklama yapmalı. Aynı süreçte referandumla ilgili olarak PKK'nın eylemsizlik kararı bununla ilgili midir? Tüm bunların daha demokratik bir Türkiye için tez elden açıklığa kavuşması gerekir."
(MH-HO-Y)