Mhp Genel Başkanı Bartın'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Eylül tarihinde yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Bartın'a geldi. Bahçeli, esnafı ziyaret etti.

İftar öncesi Bartın'a gelen Devlet Bahçeli, Bartın'da kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Karşılama töreninin ardından kent merkezine geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şehir merkezinde tur attı. Bahçeli, yürüyüş yaptığı sırada esnaf ve vatandaşlar ile de görüştü.
Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kadın ve çocuklarla da ilgilendi.
Bahçeli, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret etti. Başkan Akın, belediye çalışmaları hakkında Bahçeli'ye bilgi verdi. Ziyarette Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Çetin, Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin ve belediye çalışanları yer aldı. Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediye Başkanlığı görevine başladığı günden bu tarafa yapılan çalışmalar ile Bartın'ın ekonomik, siyasi ve kültürel yapısı
hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye brifing verdi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bartın Belediyesi'nin çalışmalarını memnuniyetle karşılarken, Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, Bartın çektirmesi, Bartın yöresine ait tel kırma ve tel kırma sarma, Bartın fındığı, ramazan simidi ve çöven ekmeği hediye etti.