Haber turu

BASKETBOLBarış Ermiş 'hazırım' dediA Milli Basketbol Takımı aday kadrosuna davet edilen oyun ku...


BASKETBOL
Barış Ermiş 'hazırım' dedi
A Milli Basketbol Takımı aday kadrosuna davet edilen oyun kurucu Barış Ermiş, bir aydır idmanlarını sürdürdüğünü ve 10 günlük süreçte maç kondisyonuna ulaşacağını söyledi. Ermiş, "En son 2006'da takımla beraberdim. Şu anki takım arkadaşlarım da o takımda oynuyordu. Elimden geleni yapıp, yakalayacağımız başarılarda katkım olsun istiyorum" dedi.

FUTBOL
TRT'den yeni program
TRT1 yeni sezona bomba gibi bir programla girdi. Hatfanın 5 günü canlı yayınlanacak olan Bank Asya 1. Lig Günlüğü farklı içeriğiyle daha ilk günden futbolseverlerin dikkatini çekti. Öykü Serter'in sunduğu, yazar Tunç Kayacı'nın yorumlarıyla katıldığı "Günlük" ramazan ayı boyunca hafta içi her gün saat 00:30'da başlayacak ve canlı yayınlanacak.

VOLEYBOLVoleybolda lig kaosu
Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Aroma Bayanlar Birinci Ligi'ni gelecek sezon 12 yerine 10 takımla oynatmayı planlaması, Emlak TOKİ ve Çerkezköy kulüpleri tarafından üzüntü ve tepkiyle karşılandı. Ankaragücü ve Karşıyaka'nın, 1. Lig'de mücadele etme haklarını kaybetmeleri nedeniyle lig şansı bulunan iki kulüp, kararı protesto edeceklerini açıkladı.

FUTBOL
Anelka'ya büyük ceza
Fransa Futbol Federasyonu, Fransa Milli Takımı oyuncusu Nicolas Anelka'ya 18 maç müsabakalardan men cezası verdi. 2010 Dünya Kupası'nda Fransa ile Meksika arasında oynanan maçın devre arasında Teknik Direktör Raymond Domenech ile tartışan ve küfür eden futbolcu kadrodan çıkarılmıştı. Disiplinsizliklerinden dolayı Evra'ya 5, Ribery'ye 3, Toulalan'a da 1 maç men cezası verildi.