Güiza olmazsa Semih!

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Daniel Güiza, İspanyol Diariojerez gazetesine verdiği röportajda ilginç a...


Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Daniel Güiza, İspanyol Diariojerez gazetesine verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı.
Sarı-lacivertli kulübü adeta tehdit eder bir tarzda konuşan yıldız oyuncu, "Ya beni kendilerine teklif edilen rakamlara serbest bırakırlar, ya da oynamadan sezonu geçirir paramı alırım. Türkiye'de artık sokağa çıkamıyorum. Peşimden en az 50 gazeteci geliyor ve özel hayatımı mahvediyor. İki tarafın da iyiliği için benim kulüpten ayrılmam gerekiyor" dedi.
Güiza, İspanya'nın yeni takımlarından Hercules ile anlaşmaya vardığını da resmen açıklarken, "Rusya'dan da teklifler geldi, ama ben oraya gitmek istemiyorum. Bunu başkana da söyledim. Umarım bu hafta içinde sorun çözümlenir. Fenerbahçe ile iki yıllık daha sözleşmem var ama bu süreci Türkiye'de geçirmek istemiyorum. Fenerbahçe zor bir kulüp ve stilime uymuyor. İspanya benim için futbola en uygun yer" ifadelerini kullandı.
Hercules Başkanı Enrique Ortiz ise basın mensuplarına Güiza ile anlaşmaya vardıklarını doğrulurken, "Güiza olmazsa Semih'i alırız. Bu iki forvetten biri Hercules formasını giyecek" diye konuştu.
Semih'in avukatı ve menajeri Şenol Çilek de Hercules'ten teklif aldıklarını söylerken, "Ancak bu transferde son sözü Fenerbahçe Kulübü söyleyecek" dedi.