Dalaman Hilton'da Unutulmaz Gece

Muğla'nın Ortaca ilçesinde faaliyet gösteren Dalaman Hilton'da dün gece sahne alan Küba dans grubu, yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Dalaman Hilton'da Unutulmaz Gece
Sarıgerme Tatil Köyü'nün yoğun turizm tesislerinden olan Hilton Dalaman, 2010 yazında konuklarına doyumsuz keyifler yaşatmaya başladı. Etkileyici atmosferi ve Hilton kalitesinin verdiği hazzın yanı sıra, Hilton Dalaman sıra dışı partileriyle adından söz ettiriyor.
Hafta içinde yapılan Red Party,'de Hilton Dalaman'ın konuklarına sürprizlerinden birini gerçekleştirdi. Şeytan kostümlü mankenlerin deney tüplerindeki ikramıyla karşılanan konuklar, kıpkırmızı dekor edilmiş party alanında birbirinden değişik showlarla muhteşem bir gece yaşanmasını sağladı.
Şeytan boynuzlarının ve renkli neon ışıklarının dağıtıldığı partide, ışık ve ateş şaleleri müthiş bir görsel hava oluşturdu. Gecede dansçı kızların showları ve DJ üzerine Perküsyon- Saksafon show alanı dolduran konukları oldukça heyecanlandırdı. Gecenin geç saatlerde sahne alan Kübalı kızlar kıvrak ritimli danslarıyla eğlenceye renk kattı.
Hilton Dalaman Eğlence Müdürü Mr. Held ve ekibinin hazırladığı showlar ve temalı partiler, yaz boyunca devam edeceği bildirildi.