Büyükşehir'den Uyarı...

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili ve AYKOME ile UKOME Başkanı Kaşif Barut, şehir içinde altyapı çalışmalarını sürdüren kamu kurum ve kuruluşlarını uyararak, "Okullar açılmadan altyapı çalışmalarınızı bitirin" dedi

Büyükşehir'den Uyarı...
Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili ve AYKOME ile UKOME Başkanı Kaşif Barut, şehir içinde altyapı çalışmalarını sürdüren kamu kurum ve kuruluşlarını uyararak, "Okullar açılmadan altyapı çalışmalarınızı bitirin" dedi.
Ağustos ayı Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne (UKOME) Başkanlık yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Kaşif Barut, toplantıya katılan ASKİ, TEDAŞ, Telekom, Aksagaz ve Superonline yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kamu kurum ve kuruluş yetkililerini uyaran Barut, tüm çalışmaların yasa gereği Büyükşehir Belediyesi koordinesinde yapılması gerektiğini hatırlatarak, "Bazı kurumların işlerini zamanında ve usulüne uygun yapmadığı görülmektedir. Bu da telafisi mümkün olmayan sıkıntılara neden olmaktadır. Tüm kuruluşların işlerini uyum içerisinde yapmaları halinde herhangi bir sorun çıkmayacaktır" şeklinde konuştu.
AYKOME ve UKOME toplantılarında ASKİ, TEDAŞ, Telekom, Aksagaz ve Superonline yetkililerinden altyapı çalışmalarını okullar açılmadan bitirmelerini de isteyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Kaşif Barut, "Bilindiği üzere okullar açılınca şehir içi trafiği de yoğunlaşmaktadır. Vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin sorun yaşamaması için altyapı çalışmaları okullar açılmadan bitirilmelidir" dedi.