Aslan, Sivas'ı unutturmak istiyor

Sivasspor yenilgisiyle lige kötü bir başlangıç yapan Cimbom, Ali Sami Yen'de ağırlayacağı Karpaty'yi mağlup ed...

Sivasspor yenilgisiyle lige kötü bir başlangıç yapan Cimbom, Ali Sami Yen'de ağırlayacağı Karpaty'yi mağlup ederek, hem Ukrayna'da oynanacak rövanşa avantajlı çıkmak hem de Bursaspor maçı öncesi moral bulmak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray, Ukrayna'nın Karpaty takımı ile yarın İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Pino, Elano ve Aydın, Ukrayna temsilcisi karşısında takımlarını yalnız bırakacak.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda İzlanda'dan Rejkjavik takımını eleyen Karpaty, 3. ön elemede ise Gürcistan temsilcisi Zestaponi'yi 1-0'lık skorlarla safdışı bırakmıştı.

Ali Sami Yen Stadı'nda yarın saat 21.00'de başlayacak maçı İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek. Karşılaşmanın rövanşı 26 Ağustos Perşembe günü Ukrayna'nın Lviv kentinde oynanacak.

RIJKAARD TEMKİNLİ
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi play-off'unda karşılaşacakları Karpaty Lviv maçı öncesi temkinli konuştu. Sivasspor mağlubiyetini unutturmak için Lviv'i yenmek zorunda olduklarını söyleyen Rijkaard, "Camia olarak buna ihtiyacımız var. Rakibin analiz ettik.. Zor bir ekip. Kontratağa iyi çıkıyorlar. Ama onları yenip taraftarımıza bu galibiyeti hediye etmek istiyoruz" diye konuştu. Cana, Aydın, Pino, Çağlar, Sabri ve Elano'nun sakat olduğunu belirten Hollandalı teknik adam "Milli futbolcular takıma yorgun geldi. Bunun için tüm futbolcularımıza ihtiyacımız var. Mesela Çağlar sakat olmasaydı çok işimize yarayacaktı" dedi.


GALATASARAY: Ufuk, Ali Turan, Servet, Neill, Hakan Balta, Ayhan, Arda, Mustafa Sarp, Kewell, Serdar Özkan, Baros

KARPATY LVIV: Tlumak, Fedetskiy, Milosevic, Checher, Avelar, Godwin, Khudobyak, Tkachuk, Kozhanov, Kuznetcov, Zenjov (Batista)