Bursa'da Ak Parti'den Referandum Mesaisi

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, yaklaşan referandum öncesi vatandaşları bilgilendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa'da Ak Parti'den Referandum Mesaisi
AK Parti Bursa Milletvekili M. Altan Karapaşaoğlu, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız ve çok sayıda partili, HOSAB, Kayapa Sanayi Bölgesi ve Fethiye Mahallesi'ni ziyaret ederek referandumda hakkında vatandaşları bilgilendirdi. AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten HOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sezgi Erceiş ve Kayapa Sanayi Bölgesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karkavuş, AK Parti'ye referandum çalışmalarında başarılar diledi.
Oylanacak olan yeni Anayasa çalışmasının Türkiye için büyük bir fırsat olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldız, yeni anayasa paketinin toplumun her kesimine fayda sağladığı gibi işadamlarına büyük artılar katacağını ifade etti. Referandumdan 'evet' oyu çıkması durumunda işadamlarının önünün açılacağını anlatan Yıldız, yurt dışına çıkışlarda yaşanan problemlerin de ortadan kalkacağını dile getirdi.
Yıldız ve Karapaşaoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Fethiye Mahallesi'ndeki çok sayıda esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek oylamaya sunulacak olan yeni anayasa teklifi hakkında detaylı bilgi verdi.