Ayvalık Chp'den 'Hayır' Atağı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 12 Eylül'de yapılacak olan Anayasa değişikliği ile ilgili referandum öncesi, 'Evet' veya 'Hayır' sonuçlarının ülkeye neler getireceğine ilişkin bilgilendirme toplantıları düzenleyen CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı önceki gün Altınova'daydı

Ayvalık Chp'den 'Hayır' Atağı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 12 Eylül'de yapılacak olan Anayasa değişikliği ile ilgili referandum öncesi, 'Evet' veya 'Hayır' sonuçlarının ülkeye neler getireceğine ilişkin bilgilendirme toplantıları düzenleyen CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı önceki gün Altınova'daydı.
Yaklaşan Referandum öncesi CHP İlçe Başkanı Hüsnü Erol öncülüğünde Altınova'da halka referandumu anlatan Ayvalık CHP Örgütü yöneticileri bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Altınova Atatürk Kültür Salonundaki toplantıya CHP Ayvalık İlçe teşkilatı, Altınova Belde Teşkilatı, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili vatandaşlar İlçe Başkanı Hüsnü Erol'dan 12 Eylül günü sandık başında nelere dikkat edilmesi ile ilgili brifing aldılar.
Ayvalık CHP İlçe Başkanı Hüsnü Erol, Altınova CHP Belde Başkanı Bülent Kamçılı ve Belediye Başkanı Asım Sürer'in yaptıkları açıklamalarda ortak görüş, "Halkımız çok dikkatli olmalı ve yeni Anayasa'nın kabulü halinde esnaf, memur, işçi, emekli, tümüyle kaybeder, kazanan yine iktidar olur. Bu iktidar daha da güçlenir, kendi hükümdarlıklarını kurarlar. Ak Parti'nin oyununa gelmeyin. 12 Eylül günü oyunuz hayır olsun" şeklinde oldu.
Toplantıda, CHP Ayvalık İlçe Başkanlığınca hazırlanan 12 maddelik 'Hayır' ile ilgili bilgiler veren el ilanları vatandaşlara dağıtıldı.