AK Parti'de referandum mesaisi

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, referandum öncesi vatandaşları bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Y

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı, referandum öncesi vatandaşları bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, AK Parti Bursa Milletvekili M. Altan Karapaşaoğlu ve çok sayıda partili ile HOSAB, Kayapa Sanayi Bölgesi ve Fethiye Mahallesi'ni ziyaret ederek referandumda neden 'evet' denilmesi gerektiğini anlattı.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten HOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sezgi Erceiş ve Kayapa Sanayi Bölgesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karkavuş, referandum çalışmalarında başarılar diledi.

Oylanacak yeni anayasa çalışmasının Türkiye için büyük bir fırsat olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldız, anayasa paketinin toplumun her kesimine fayda sağladığı gibi işadamlarına büyük artılar katacağını ifade etti. Referandumdan 'evet' oyu çıkması durumunda işadamlarının önünün açılacağını anlatan Yıldız, yurt dışına çıkışlarda yaşanan sorunların ortadan kalkacağını dile getirdi.

Başkan Alpaslan Yıldız, Altan Karapaşaoğlu ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri, ziyaretin son durağı olan Fethiye Mahallesinde çok sayıda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.