8 Mart 2011 Dragon Age 2 zamanı

İlk Dragon Age 2 Fragmanı Olan “Kader” Filmini İzleyin ve Merakla Beklenen Aksiyon RYO'su İçin Bugünden Ön Siparişinizi Verin

8 Mart 2011 Dragon Age 2 zamanı
8 MART 2011’de, BIOWARE’DEN DRAGON AGE 2 İLE GÜCE ULAŞMAK İÇİN KAN DÖKECEKSİNİZ

Köln, Almanya – 18 Ağustos 2010 – Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) firması olan, dünyanın önde gelen video oyun geliştiricilerinden BioWare™ bugün Dragon Age™ 2’nin 11 Mart 2011’de Avrupa’da piyasada olacağını duyurdu. 2009’da “Yılın RYO’su” seçilen Dragon Age’in devam oyunu olan Dragon Age 2, daha yüksek tempolu savaş sahneleri, göz alıcı, yeni grafik stili ve geliştirilmiş hikaye anlatımı ile oyuncuların Dragon Age evrenindeki en önemli karakterlerden birinin güce ulaşma yolundaki macerasını yaşamalarını sağlayacak. Oyunun ilk fragmanı olan “Kader” www.DragonAge.com adresinden seyredilebilir.

“Dragon Age serisi inanılmaz bir başlangıç yaptığına dikkat çeken Bioware baş yapımcısı Mark Darrah, ‘Dragon Age 2 ile ilk oyunun kurduğu müthiş RYO temellerini geliştiriyor, seriyi oyuncuların bir general gibi düşünüp, bir Spartalı gibi dövüşecekleri daha hızlı ve tepkili savaş sahneleriyle yeni bir yöne götürüyoruz. Serinin oynanışına gerçek anlamda adrenalin yüklüyoruz. Farkı hissedebilmeleri için oyunumuzun bir an önce oyuncuların ellerine ulaşması için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Dragon Age 2 oyuncuları, yurdunun yok oluşu sırasında hayatta kalmış ve Kirkwall Şampiyonu olmuş mülteci Hawke rolüne büründürüyor. Hawke’ın güçlenişinin ardındaki hikaye gizemlerle ve rivayetlerle dolu, ve bu hikaye Dragon Age evrenindeki 10 yıllık bir sürede geçen yeni öykünün de özünü oluşturuyor. Oyuncular en ölümcül müttefikleri yanlarına çekerek, zorlu ahlaki seçimler yaparak, şan ve şöhret elde ederek ve tarihteki yerlerini sağlamlaştırarak bu efsanenin anlatımını birinci elden tecrübe edecekler.