Alaşehir'de Cinayetin Ardından

Alaşehir'de, 17 yaşındaki kızı Emine Çetin'i cinayete kurban veren baba İbrahim Çetin, marketinde çalıştırdığı katil zanlısı için, "Evimizde baslediğimiz, uyuttuğumuz kişinin katil olduğunu öğrenince üzüntümüz daha da arttı" dedi

Alaşehir'de, 17 yaşındaki kızı Emine Çetin'i cinayete kurban veren baba İbrahim Çetin, marketinde çalıştırdığı katil zanlısı için, "Evimizde baslediğimiz, uyuttuğumuz kişinin katil olduğunu öğrenince üzüntümüz daha da arttı" dedi.
Kızlarını toprağa verdikten sonra sabırla katilin yakalanmasını bekleyen ve olaydan üç gün sonra yakalanan katilin kendi marketlerinde çalışan K.B. (26) olduğunu öğrenen Çetin ailesinin şaşkınlığı devam ediyor. Katilin kimliği açıklandıktan sonra üzüntüsünün daha da arttığını ifade eden acılı baba İbrahim Çetin, şöyle konuştu: "Üç gün önce katil bulunamadı diye üzülüyorduk şimdi katil bulundu ama üzüntümüz daha da arttı. Biz onu oğlumuz gibi besledik. Evlerinde yemek yemezdi, bizim evde yemek yerdi.
Günde üç öğün yemeğini yediriyorduk. Kış sezonunda hava soğuk olduğu günlerde evimizde yatıyordu. Bazen market kasam açık veriyordu ama hatayı kendim yapmışımdır diyerek kimseden şüphelenmiyordum. Bir yıl içerisinde depomdaki su vanam açık kalmış şeker çuvallarım ıslanmış, depomda minibüsümün aynaları kırılmıştı, demek bunları da bu yapmış. Düne kadar şüphelenmiyordum bundan sonra bunları da onun yaptığını tahmin ediyorum."
Anne Yıldız Çetin ise, "Oğluma ne alırsam ona da aynısını alırdım. Meğer koynumuzda şeytan beslemişiz. Katilmiş, caniymiş o. Yıllarca onu doyurdum, besledim, hiç ummazdım. Kınalı kuzumu aldı elimden" diye ağladı.
(ND-ÖA-HO-Y)