Tff 3. Lig

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig takımlarından Karsspor, sezon öncesi kampa alınıyor.

Tff 3. Lig
Yaptığı yeni transferlerle playoftan çıkmayı hedefleyen Yeşil Beyazlı ekip, İzmit Kartepe'de 10 günlük sezon öncesi hazırlık dönemi geçirecek. Karsspor Teknik Patronu Haluk Seçkin, 24 futbolcuyla çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
Karsspor yeni bir takım olduğuna dikkat çeken teknik patron Seçkin; "Şana kadar 20 futbolcuyu transfer ettik. Geçen sezen küme düşen takımdan bir sporcumuz var. Karsspor'u yeniden oluşturduk. Hemen hemen bütün sporcularımız ilk kez yeşil beyazlı formayı giyecek. Amacımız sezona iyi başlamak. Transfer edilen futbolcular kaliteli, yetenekli ve umut vadeden sporcular. Hep birlikte Karsspor'u zirveye taşıyacağız" dedi.
TAKIM KARTEPE'DE KAMPA GİRECEK
Kars Spor Teknik Direktörü Haluk Seçkin, 10 günlük hazırlık kampını iyi değerlendireceklerini ifade etti.
Teknik Direktör Seçkin; "Kartepe'de bir haftalık bir süreç geçireceğiz. Bu kamp eksikliklerimiz görmek açısından çok önemli. Bu kamp sürecini çok iyi değerlendirmek zorundayız. Açığı kapatmamız gerekiyor. Lig maçlarının başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu kampta açığı kapatmak zorundayız. Ama 4'üncü haftadan sonra takım iskeleti oluşur ve gerçek gücümüzü ortaya koyacağız. Özellikle taraftarlarımıza çok iş düşüyor. Bizlerden desteklerini esirgememeleri gerekiyor. Taraftarlarımızla birlikte Karsspor'u ligde layık olduğu yere taşıyacağız" diye konuştu.
Sezon öncesi hazırlıklarını Kars'ta sürdüren Yeşil Beyazlı ekip bugün İzmit'e hareket etti.
Karsspor 25 Ağustos 2010 tarihine kadar hazırlıklarını İzmit Kartepe'de yapacak.