Sütçüler'de Dehşet

Isparta'nın Sütçüler ilçesi Ayvalıpınar beldesinde 18 yaşındaki H

Isparta'nın Sütçüler ilçesi Ayvalıpınar beldesinde 18 yaşındaki H.A., üvey kardeşleriyle aynı odada yatan babasını serumla bayıltıp ardından evi ateşe verdi. Yangında baba Salih Akkuş olay yerinde, 6 yaşındaki kardeşi Tuğba ise hastanede öldü, diğer iki kardeş ise yoğun bakıma alındı.
Ayvalıpınar Yatılı Bölge Okulu'nda çalışan 48 yaşındaki Salih Akkuş iftardan sonra rahatsızlanıp Antalya Sağlık Teknisyenliği Bölümü öğrencisi olan oğlu H.A.'dan serum takmasını istedi. 18 yaşındaki genç ise babasını ağrı kesicilerin karışımından yaptığı serumla bayılttı ve pet şişe içine ağaç testeresi benzini döküp üvey üç kardeşiyle birlikte uyuduğu aynı odayı ateşe verdi.
Yangında baba Salih Akkuş olay yerinde hayatını kaybederken üvey kardeşler Tuğba (6), Gülizar (9) ve Sağdur (11) da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Tuğba burada kurtarılamadı.
Diğer kardeşlerden Gülizar ambulansla Kocaeli Üniversitesi'ne, Sağdur ise Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne hava ambulansıyla sevk edildi.
BABAMI AĞABEYİM YAKTI
Yangından sağ kurtulan 11 yaşındaki Sağdur, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken ambulansta yol boyunca, "Babamı ağabeyim yaktı" dediği için olay aydınlandı. Polis, Sağdur'un ifadeleri üzerine ağabeyin ifadesini aldı.
İfadesinde suçlamaları kabul eden sağlık teknisyeni, babasıyla sürekli tartıştığı için cinayeti işlediğini söyledi. H.A. sorguya alındı.