Semih'e ince mesaj

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımının istekli ve iştahlı olduğunu söyledi, golcüsü Semih'e...


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımının istekli ve iştahlı olduğunu söyledi, golcüsü Semih'e de göndermede bulundu.
Kocaman, iki gol atan Semih'teki yükselişin Niang'ın gelişiyle ilgili olup olmadığı sorusuna, "Eğer Semih'in performansı, Niang'ın gelişiyle ilgiliyse her futbolcu için bir transfer yapmamız lazım. Bununla ilgili olmadığını düşünüyorum. Yani en azından öyle olmasını umuyorum" diye konuştu.
Takım oluştururken en önemli şeyin süreklilik olduğunu ifade eden Kocaman, "Önemli ölçü bu olacak. Kıdemlerinden önce, ne verdikleri önemlidir. Bu anlamda seçenek yapma oranın çok, hata yapma oranım az olur diye umuyorum" dedi.
Forvette ne tür seçim yapacağımı şu anda bilemediğini de söyleyen Aykut hoca, "Doğru olanı, doğru tercihi yapmaya çalışacağız. Benim tercihlerim takım adına doğru da olabilir, zaman zaman hatalı da olabilir. Burada önemli olan oyuncuların üretkenliklerini ne kadar geliştirdikleri ve istikrar önemli. Süreklilik vaadeden oyuncular antrenörler için tercih nedenidir" ifadesini kullandı.
Yeni transfer Niang'dan süreklilik beklediğini de vurgulayan Kocaman şöyle devam etti:
"Tecrübeli bir oyuncu. Bize benzeyen bir futbol yapısından geliyor. Marsilya, coşkunun, baskının, gerginliğin yüksek olduğu kulüplerden birisi. Bu da onun adaptasyonunu kısa tutar. Her transfer risk taşır ama Niang'da risk unsurunun az olduğunu düşünüyorum."