Huzurlarınızda Niang!

Fenerbahçe'nin Fransa'nın Marsilya takımından transfer ettiği  Mamadou Niang dün İstanbul'a geldi.H...


Fenerbahçe'nin Fransa'nın Marsilya takımından transfer ettiği  Mamadou Niang dün İstanbul'a geldi.
Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Niang, İstanbul'a geldiği için çok heyecanlandığını belirterek, Fenerbahçe'de oynayacağı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Senegalli futbolcu, Fenerbahçe'nin kendisini transfer etmek için büyük çaba sarf ettiğini belirterek, "Transfer süreci uzun sürdü ama en sonunda buraya gelmekten dolayı çok mutluyum. Yeni kulübümde, Fenerbahçe'de başlamak için sabırsızlanıyorum. Amacım geçen sene Fransa'da yaptığımız gibi takım arkadaşlarımla birlikte şampiyonluğu Fenerbahçe'ye getirmek. Buradaki arkadaşlarımla konuştum, onlara Fenerbahçe'yi sordum ve harika şeyler duydum. O yüzden burada olmaktan dolayı mutluyum" dedi.
Basın mensuplarına yaptığı açıklamaların ardından dışarı çıkan Niang'ı, Atatürk Havalimanı'nda bekleyen çok sayıda taraftar, tezahüratlarla karşıladı. Taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu Senegalli futbolcu, polis ve özel güvenlik ekiplerinin oluşturduğu koridordan geçerek, kapıda bekletilen bir arabayla havalimanından ayrıldı.
Antalyaspor maçı öncesi FB TV'nin de konuğu olan Niang, "Taraftarın bana havalalanındaki ilgisi çok etkileyiciydi. Bu karşılama benim için büyük bir sürpriz oldu. Karşımda bu kadar taraftarı görmek beni çok mutlu etti. Burada olmaktan çok mutluyum. İstanbul'u keşfetmek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
"Fenerbahçe hakkında gelmeden önce neler biliyordun?" şeklindeki soruya ise başarılı forvet "Özellikle Dia buranın harika bir kulüp olduğunu söyledi. Ben de gelince bunu gördüm. Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve arkadaşım Cisse ile de konuştuk. Ondan da Fenerbahçe hakkında çok iyi bilgiler aldım. Cisse'de Fenerbahçe'ye gelmemi tavsiye etti. Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu Dia gibi o da söyledi. Fenerbahçe pek iyi bir sezon bitirmedi. İlk hedef şampiyonluk. Avrupa'da da Fenerbahçe'nin başarılı olması için elimden geleni yapmak istiyorum" yanıtını verdi. 




7 numarayı giyecek
7 numaralı formayı giyecek olan Niang, bir forvet için bu namaranın değerli olduğunu söyledi. Fenerium mağazasında taraftarlarla buluşan ve bol bol imza dağıtan Senegalli golcü, sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.
Kontrolden geçirildi
Niang ayağının tozuyla sağlık kontrolünden geçti. Kadıköy'deki Özel Acıbadem Hastanesi'nde önce kan örneği alınıp ardından çeşitli servislerde muayene edilen Senegalli oyuncu, daha sonra Efor testine girdi.
Marsilya'dan veda klibi
Marsilya Kulübü resmi sitesine, beş yıl boyunca Niang'ın Marsilya formasıyla attığı goller ve güzel hareketleri gösteren bir veda klibi koydu. Niang da "Kulüpten ayrılıyorum; ancak kalbim Marsilya ile birlikte, Marsilya benim şehrim ve ölene dek Marsilyalı olarak kalacağım" dedi.

NİANG İSTANBUL'A OLAYLI GELDİ:

 

Video'yu izleyemiyorsanız tıklayın
 

İŞTE NİANG:

Â